OVER CLOOCK

CLOOCK is ontstaan vanuit de behoefte dat een uitrol op locatie in één keer goed moet.  

Grote projecten vragen om een duidelijke afstemming en rolverdeling, wij komen graag voor aanvang van het project bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en de werkwijze af te stemmen. Ieder project vraagt om maatwerk, maar met beproefde visie. 

Onze monteurs werken conform opdracht en in geval van onverwachte situaties worden deze altijd eerst met de opdrachtgever afgestemd.  

Met veel zorg en aandacht wordt samen met u het montage- en bij voorkeur ook het productieplan opgesteld voor een vlotte uitrol.  

Onze monteurs zijn vaak de laatste herinnering aan een langdurig proces, u kiest dan toch ook voor communicatieve en projectmatige montage op locatie. 

Graag delen we onze kennis en ervaring met u zodat we het samen in één keer goed doen! 

De wortels van CLOOCK

De wortels van CLOOCK​

CLOOCK is opgericht door Stevie Horsey, na bijna 20 jaar actief te zijn geweest in branding en huisstijlimplementatie koos hij ervoor om projectmanagement en montage te verenigen op de uitrol locatie. Te vaak werd ervaren dat de afstand tussen de uitrol locatie en het ‘kantoor’ onvoldoende kon worden geslecht met uitgebreide instructies en documentatie.

Stevie koos ervoor als projectmanager zelf zijn handen op locatie uit de mouwen te steken en daarmee een brug te slaan die hij vaak graag had overgestoken. Met als visie dat een monteur het gesprek met de klant kan voeren en het belang van de opdrachtgever kan dienen kon Stevie CLOOCK vorm geven.